Μενού Κλείσιμο

Ούζο “Απαλαρίνα” 39 vol

1.5116.13 Με ΦΠΑ

Σε ένα όμορφο χωριό της Χιου,στο Νεχώρι,το 1863 ο Γιάννης Σεραφείμ ξεκίνησε να καζανίζει ούζο χρησιμοποιώντας γλυκάνισσο από τα χωριά Νένητα, Φλάτσια, Βουνο δημιουργώντας έτσι το πρώτο χιώτικο ούζο.

16.13 Με ΦΠΑ
7.97 Με ΦΠΑ
4.43 Με ΦΠΑ
3.32 Με ΦΠΑ
1.51 Με ΦΠΑ
6.05 Με ΦΠΑ
4.43 Με ΦΠΑ
Διαβάστε περισσότερα9.28 Με ΦΠΑ

Εξαντλημένο

Διαβάστε περισσότερα14.93 Με ΦΠΑ

Εξαντλημένο

12.10 Με ΦΠΑ
12.10 Με ΦΠΑ
6.76 Με ΦΠΑ
Κωδικός προϊόντος: DR00003 Κατηγορία:

Σε ένα όμορφο χωριό της Χιου,στο Νεχώρι,το 1863 ο Γιάννης Σεραφείμ ξεκίνησε να καζανίζει ούζο χρησιμοποιώντας γλυκάνισσο από τα χωριά Νένητα, Φλάτσια, Βουνο δημιουργώντας έτσι το πρώτο χιώτικο ούζο,το ούζο Απαλαρινα!Επι τέσσερις ολόκληρες γενιές στα ίδια καζάνια ακολουθηται πιστά η παραδοσιακή συνταγή προσφέροντας με μοναδική γεύση ένα από τα πιο αγαπητά ελληνικά ποτά.